Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΜΕΓΑΣ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗΣ. ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΝ... ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ..

καυγάς μεγάλος χτες έξω από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων μέσα συνεδριάζε η εφορευτική επιτροπή επί των εσντάσεων Π. Γαλάτουλα και έξω από το κτήριο ο Ζουπανιώτης Απόστολος έστηνε άλλη μια από τις γνωστές υστερικές γεμάτες τικ προβοκάτσιες του. Μάρτυρες καμιά 10αρια γνωστοί ομογενείς και παράγοντες... Ο Γιώργος Γεωργόπουλος, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Χρήστος Βουρνάς(αλλά αυτός δεν είδε δεν άκουσε δεν ξέρει...φίλος βλέπεις οικογενειακός του κ. Ζουπανιώτη),ο Γιάννης Αγγελόπουλος από τους αρκάδες, ο Κλενάνθης Μεϊμάρογλου(κολητός, φίλος τέλος πάντων...τέτοια φιλία να λείπει... και συνεταιράκι στις bussines του Πέτρου Γαλάτουλα). Στον εξώστη(μπαλκόνι των προέδρων της Ομοσπονδίας), μάρτυρες και θεατές του θέατρου του παραλόγου, των ύβρεων και των ψευδών που ξεστόμιζε ο Ζουπανιώτης οι: Δημήτριος Δημητρίου, Δημήτριος Καλαμαράς, Γιάννης Γκόρος(και αυτός άμα τον ρωτήσεις δεν θα είδε.. δεν θα άκουσε... δεν θα ξέρει... φίλος βλέπεις ο Απόστολος και σύντροφος στο τάβλι) και αρκετοί περίεργοι Ομογενείς που τρέξανε να ακούσουνε τον λόγο που έβγαζε εναντίον μας με λάσπες, χολή, ψεύδη, και συκοφαντίες ο μεγάλος δημοσιογράφος της ομογένειας Απόστολος Ζουπανιώτης. Ξέρετε τον εκδότη της GreekNews, αυτόν ντε που έχει για δάσκαλο - φίλο και αξιόπιστη πηγή- τον άλλο μεγάλο με τα 35+ πείρα στα της ομογένειας, γνωστό και μοναδικό -στα χρονικά της ελληνικής δημοσιογραφίας-όχι βρείτε άλλον συνάδελφο που έχει τέτοιες βαρύτατες καταδίκες και άσχετες με το επάγγελμα- κατάδικασμενο (για πλαστή διαθήκη και μεγάλη διακεκριμένη ληστεία κτλ) "εκδότη" Γιώργο Λυκομήτρο. "Πρωταγωνιστής" του αναίτιου καυγά και άνευ ειδικής αφορμής και πάλι ο κύριος συνάδελφος και γνωστός ομογενής και παράγοντας κ. Απόστολος Ζουπανιώτης. Εξαπέλυσε ένα τόνο λασπη. Είτε διάβζες Λυκομήτρο στα ψεύδη είτε άκουγε Ζουπανιώτη΄ΈΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ! Επίθεση,λάσπη ψεύδη. Ύβρεις. Αντικείμενο του καυγά και της προσωπικής επίθεσης ή έντιμη και εγμάτη αλήθεια δημοσιογραφία που κάνει μεγάλη προσφορά στην Ομογένεια και τα ψεύδη που λέει...ο φίλος του ο ασβός(κατά κόσμον Αλέξανδρος Στεφανόπουλος)... Αιτία της έκρηξης γεμάτης τικ ήταν έλεγε ο Απόστολος Ζουπανιώτης, "τα ψεύδη που γράφετε ότι τάχατες πήγα στα επινίκεια των εκλογών του 2006" και άλλα τέτοια φαιδρά...που μόνον γέλια προκαλούν σε όσους τον άκουγαν...και εμείς ρωτάμε. Ποιον καυγά βρε με τον Διαμαντίδη είχα εγώ ποτέ καυγά με τον Διαμαντίδη; τι είναι αυτά που γράφεις; όλο ψέματα!" έλεγε ο φίλτατος Ζουπανιώτης... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΥΓΑΣ Η ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ "ΨΕΜΑ" ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΧΤΕΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ:Πήγες ή δεν πήγες στους Λημνιούς την 1η Ιουνίου 2006 τρεις ημέρες προ των εκλογών που είχες οργανώσει ως πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής τότε -και μετά μόλις μυρίστηκες μπαρούτι την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια...γιατί κάποιος τότε σε ειδοποίησε ότι η υπόθεση πάει στα δικαστήρια...και εσύ Απόστολε ξέρεις όπου δεις δικαστήριο..τρέχεις..να πεις την αλήθεια...όπως τότε με την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ... Λοιπόν φίλτατε ΠΗΓΕΣ Ή ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ; και καλά έκαμνες δηλαδή που λέει και επίτιμος...Η φωτόγραφια είναι ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και για να μη νομίζεις ότι σου κάνουμε πλάκα και μας πεις ότι είναι μονατάζ πάρε και ένα εξαιρετικά αφιερωμένο ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ και την επιλεκτική μνήμη σου... άχ! ρε κακόμοιρε Ζουπανιώτη ξεκούτιανες ποια σε πήρανε τα χρόνια και δεν ξέρεις ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ... η ευχή του λαού μας για κάτι τέτοιους σα και εσένα που άλλα λένε μπροστά, άλλα λένε πίσω, άλλα λένε το πρωί, άλλα το μεσιμέρι και άλλα το βράδυ και εντελώς άλλα τα ξημερώματα, έπιασε "να ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ..." εκεί κατάντησες! Πήγαινε τώρα να παίξεις με τα κουαβάδακια σου και με το φιλαριάκι τον Πέτρο Γαλάτουλα...Ζουπανιώτη! έ! Ζουπανιώτη!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ Π. ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ (ΤΟΥ) ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου