Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ -ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ- ΕΝΩΝΕΙ "φίλε" Δημήτρη Καστανά για αυτό ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ! Αν μπορείς φυσικά και αντέχεις... Γερός και δυνατός και υγιής να είσαι και ο Θεός να σε φυλάει για να καταλάβεις καλά τι έκανες όταν κάποτε θα τελειώσει και αυτή η δικαστική διαμάχη


Προς το παρόν, για να μη νομίζει ο κύριος Δημήτρης  Καστανάς τα τσιράκια του,  οι ομογάλακτοι και όμοιοι του το ίδιο βουτηγμένοι στον απόπατο των ακαθαρσιών  όλοι τους,  και θα τους πούμε όλους έναν προς έναν , ότι μπορεί να ελπίζει σε ένα καλό τέλος, στα δικαστήρια και τις αγωγές που ήδη  έχουν υποβληθεί εις βάρος του, - την πρώτη πρόγευση την έλαβε με την επιστολή της Time Warner από τον αντιπρόεδρο της-, και όσων ούπω έρχεται και η απάντηση από το FCC, (εμείς ακόμα δεν δημοσιεύουμε τίποτα, για την υπόθεση αυτή προς το παρόν,  όλα θα βγουν στο δικαστήριο πάγια τακτική και στρατηγική μας) του λέμε για να τον διευκολύνουμε,  επειδή πληροφορηθήκαμε λίαν προσφάτως ότι  ψάχνει για «πρόθυμους» ή καλύτερα  ψάχνει για ψευδομάρτυρες, εν όψει της δικαστικής περιόδου που ξεκινά στην μεταξύ μας αντιδικία που ξέσπασε ως μη όφειλε,   ότι έχουμε να του προτείνουμε εμείς αρκετούς και μάλιστα «αξιόπιστους» μάρτυρες !  για αυτό μη κουράζεται έχει και ένα πρόβλημα με την υγεία του πνευματική και σωματική είναι αρκετά ταλαιπωρημένη και διαταραγμένη και εμείς εδώ τον Δημήτρη τον θέλουμε υγιή! Δυνατό και γερό για να τον αντιμετωπίσουμε αλλά και για να μάθει όλος ο απανταχού Ελληνισμός τα κατορθώματα του τις ημέρες εκείνες τις τρισένδοξες… Τότες που έπινε το αίμα της ομογένειας με το μπουρί της σόμπας… θα τα δούμε όλα αναλυτικά και ανά περιόδους…   Όλα!

Ας μη ψάχνει λοιπόν για μάρτυρες  σε απλούς ανθρώπους προσπαθώντας να τους πουλήσει και  εκδούλευση όπως με τον κυρ Κώστα τον ταξιτζή (τον μακρινό ξάδερφο του Νικόλαου Διαμαντίδη), προσωπικά του συνέστησα να σε στηρίξει Δημήτρη Καστανά. Τέτοιους  "μάρτυρες" τους  χρειάζεσαι γιατί έρχονται δύσκολες ημέρες… Πολύ δύσκολες… Και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και αν δεν ξέρεις ρώτα τους φίλους σου να σου πούνε… Ρώτα ας πούμε τον φίλο σου από τα παλιά  τον Θανάση Κουρτέση.   

Και κοίτα, για να είμαι σαφής κόλπα του τύπου χαρτιά από Ιατρούς αναβολές και τέτοια έχουν όλα συνυπολογισθεί και για αυτό μη κάνεις άδικο κόπο.  Για να είσαι πειστικότερος θα σου συνιστούσα να μου  κάνεις  και εσύ μια μήνυση, υπέβαλε την και άστη να εκδικαστεί όταν έρθει η σειρά της.   Υπάρχουν λοιπόν όπως σου έλεγε Δημήτρη μου,  άλλοι λοιπόν πολύ αξιότεροι και δυνατότεροι μάρτυρες για να έρθουν να σε υπερασπίσουν  και να σε στηρίξουν στο δικαστήριο .

Ο κατάλογος που  σου παραθέτω  παρακάτω είναι ενδεικτικός με όλα τα Must και Grand  ονόματα  για να μη νομίζεις κιόλας ότι περνάνε   απειλές σου  και άλλα φαιδρά,  όπως έκανες τα παλιά στα  χρόνια  της παντοδυναμίας σου,  σε άλλους, αλλά και για να σου δείξω ότι είμαι και φιλέσπλαχνος  και για να μη σε ταλαιπωρώ στην κατάσταση σου -μόνο αυτό να σκεφτείς ότι είσαι με το ένα πόδι έτοιμος να παραδώσεις ψυχή και θα βρεθείς εύχομαι όχι σύντομα αν και με τον αγλέουρα που περιδρομιάζεις δεν σε βλέπω να την βγάζει καθαρή είπαμε γερός να είσαι αλλά πρόσεχε την υγεία σου κακόμοιρε και σύσμοιρε,  θα έπρεπε να είσαι πιο προσεχτικός και εγκρατής στην αδηφαγία και την πλεονεξία σου έφαγες άρπαξες και τι δεν έκανες και μυαλό δεν βάνεις  -  να ψάνχεις και να λαδώνεις σου δίνω έτοιμο ένα μεγάλο κατάλογο με ότι χρειάζεται για να σταθείς επάξια απέναντι μας στα δικαστήρια! Και πούσαι εδώ δεν θα σε αντιμετωπίσουμε με την ίδια λογική του Αντώνη Διαματάρη που σε έβαλε καμιά 10αριά φορές  και έκανες το ίδιο βίντεο με την συγνώμη σου προς τον Αντώνη Διαματάρη και τον Εθνικό Κήρυκα  όταν  σε καταδίκασε για τις ίδιες αρλούμπες που έκανες πάλι από το κανάλι σου όταν έβγαινες και τον έβριζες και του έσουρες ένα σωρό αρλούμπες -τρομάρα σου δεν βλέπεις γύρω σου περνάς  στο δρόμο και ο κόσμος φτύνει ροχάλες όταν σε βλέπει για να σου δείξει την απέχθεια του - όχι, εδώ σου έχουμε άλλες εκπλήξεις για αυτό άσε τις παραγγελιές και τους μαντατοφόρους να τα βρούμε και να κλείσει εδώ η παρεξήγηση! Θα πάμε μέχρι τέλους και όποιος αντέξει. Εξ άλλου είναι τόσοι μαααααααααααα τόσο καλά παιδιά και δυνατοί μαχητές όλοι αυτοί οι σύμμαχοι που σου δίνουμε , για να σε βγάλουμε από τον κόπο να ψάχνεις αυτοί θα σου δώσουν "αξιόπιστες"  πληροφορίες και υλικό επάξιο  εφάμιλο και αντάξιο της δυναμικής που διαθέτει ο κάθε ένας τους ξεχωριστά! Ελάτε λοιπόν να μας αντιμετωπίσετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα έχουμε φροντίσει την δίκη αυτή να την παρακολουθεί όλος ο Ελληνισμός... Το πως; Παλιά μας τέχνη κόσκινο... Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα! 

Λοιπόν έχουμε και λέμε.  Σου συνιστώ να προστρέξεις σε βοήθεια και στήριξη στους εξής:
1     


Πέτρο Γαλάτουλα (να έχεις και πολιτική και κομματική υποστήριξη) από την ΝΔ που τόσα χρόνια υπηρέτησες… Αλήθεια με εκείνα τα κουπόνια που θα πούλαγες της ΝΔ την δεκαετία του 1990 τι έγινε; τα πούλησες  τελικά γιατί στην ΝΥ ακόμα τα ψάχνουν…κάπου 40.000$ και τότε είχανε αξία τα χρήματα κύριε Καστανά. Για αυτό σου λέω κάνε μήνυση να δεις τι καλούδια θα βγουν… άλλωστε σου το χρωστάει διότι σε έκανε τελετάρχη- έτσι λέει και είναι από τις λίγες αν όχι η μοναδική φορά που ο Γαλάτουλας λέει αλήθεια-! Και εσύ πάλι του το οφείλεις από τότε που τον εξευτέλιζες δημόσια αποκαλώντας τον αγράμματο και αλβανό! Είσαι και ρατσιστής! 
2.      
Ηλία Τσεκερίδη(να έχεις και την ηγεσία της ομογένειας. Αμ πως τόση κορδέλα σου έφτιαξε ο άνθρωπος, ξεπούλησε αξιοπρέπεια και ότι άλλο του είχε απομείνει  από  ήθος και άλλα συναφή για να σε κάνει εσένα τελετάρχη (τότε  που κάποτε τον σκυλόβριζες θυμάσαι δημόσια  μας έφερε κάποιος φίλος με το video πλάκα μεγάλη έχεις με όσα τους σούρεις) να μη κάνει και αυτό κάτι για σένα; Άλλωστε είπαμε ο κοινός εχθρός ενώνει…)
3.       
Νικόλαος Διαμαντίδης. Ο «Θρύλος της ομογένειας». Αυτός  ντε ο Νικολάκης που βγαίνει στις εκπομπές σου και  του την έφτιαξες την δουλειά,  τότε που επέμενε ότι δεν υποστήριζε ποτέ  το συνέδριο της Ομοσπονδίας της Νέας Υόρκης(πρόεδρος να σου πετύχει)    και σε έκανε τούρμπο...  Και   για τον ξεφτιλίσεις και με πήρες τηλέφωνο και μου ζήτησες να σου δώσω στοιχεία-σου έστειλα και μια επιστολή με την υπογραφή του που του την έδειξες πριν μπει σε εκείνη την εκπομπή που τον έκανες ρόπμπα- για το συνέδριο και   που αποδείκνυαν αφενός,  την δημόσια στήριξη του ως προέδρου της Ομοσπονδίας  -τότε που τον είχα στείλει στην Ελένη Μενεγάκη στον Aplha και σε άλλα κανάλια και αυτός πήγαινε για να αυτοπροβληθεί - για αυτό  και με πήρες τηλέφωνο να σου κανονίσω να πάρεις το απόσπασμα της εκπομπής που είχε προσκεκλημένο το Νικολάκη Διαμαντίδη στην εκπομπή της η  Ελένη Μενεγάκη  στην οποία  είχε πάει τον Ιούλιο του 2007, με δική μου παρέμβαση προς την Ελένη Μενεγάκη και τον τότε αρχισυντάκτη της-για να το προβάλεις και να τον κάνεις ρόμπα στην εκπομπή σου όπως και τον έκανες. Και καλά του έκανες αφού σου είπε  ευχαριστώ που τον διαφημίζεις. Έ ρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε. Όσο σε ακούω σε εκείνες τις συνομιλίες μας τόσο σκέπτομαι ότι  είσαι αξιοθρήνητος γιατί ανασύρω από το αρχείο μου και άλλες παλιές μας συνομιλίες και πραγματικά είσαι αυτό που λέει όλη η ομογένεια... Τι λέει η Ομογένεια το ξέρεις καλύτερα εσύ από εμάς! Αλλά θα το μάθει και η Ελλάδα στην έρευνα που θα δημοσιεύσουμε όσων ούπω... Για τα έργα τις ημέρες την δράση και τα κατορθώματα σου από το το 1975 μέχρι και την ημέρα που ανέβηκες στο τζιπ ολομόναχος για να παριστάνεις τον τελετάρχη! Ε ρε ροχάλες  που σου χρειάζονται!    
4.       
Απόστολο Ζουπανιώτη (με αυτόν κάνε καλό deal γιατί μέχρι πρότινος σε έβριζε και μη του έχεις και εμπιστοσύνη τα  ίδια με εσένα  είναι (sic)  μόνο που το παίζει κουμουνιστής ενώ εσύ αλλάζεις τα κομματικά πουκάμισα τέσσερις φορές την ημέρα) θα ήθελα να σε ενημερώσω και για άλλα πολλά για το συγκεκριμένο άτομο αλλά δεν θα σου πω καινούργια πράγματα τα ξέρεις άλλωστε από αυτά που μου έλεγες στο γραφείο σου αρκετές φορές για αυτό το παιδί... Ξέρεις για κτηματική αρπαχτές και  ένα σωρό άλλο που τα φυλάγω ως κόρη οφθαμού για την κατάλληλη στιγμή...   
5.       
Γιώργο Λυκομήτρο(αυτός θέλει και αμοιβή- ψίχουλα μη φανταστείς τίποτα σπουδαίο- άλλωστε εσύ έχεις πολλά να τρώνε όπως λες και πέντε γενιές μετά από εσένα έκανες πολλά… μόνο που εδώ υπάρχουν πολλές εκπλήξεις αν θυμάμαια καλά  από αυτά που  μου είχες πει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια τον Οκτώβριο του 2008 όταν με είχες καλέσει στο δωμάτιο σου για να με ευχαριστήσεις που σε βοήθησα στο δικαστήριο που είχες με τον Θανάση Κουρτέση. Και τι δεν μου είπες τότε για τον Γιώργο Λυκομήτρο… τα υπόλοιπα εντός της δικαστικής αιθούσης… ) «Φίλε» Δημήτρη Καστανά…
6.       
Θανάσης Κουρτέσης (και αυτός κάτι θα θέλει σε χρήματα, δεν μπορεί…  και όχι λιγότερα από αυτά που του έδινες όταν κάνατε μαζί δουλειές την δεκαετία του 1980…ξέρεις τι λέω μην ανοίγω το αρχείο τώρα. Αν και Αγγελική Στάση προ μηνός άκουσα σε ξέσκισε δεόντως και άρχισες και εκείνη να την απειλείς… Φαίνεται πως η κοπέλα δεν μασάει και ανεξαρτήτως Κουρτέση –γιατί ο κόσμος σας έχει μάθει και δεν θα φανεί περίεργο σε κανέναν  αν ξαφνικά γίνεται πάλι φιλαράκια και δούμε ζωντανές συνδέσεις με Καναδά … -στα έψαλλε η κοπέλα  χονδρά από την καλή και την ανάποδη. Θα την βάλω την κασέτα να την ακούσει κ κόσμος σε όλο τον κόσμο…
7.      
Θανάσης Τσίτσας! Εδώ έδεσες που λένε. Ο καλύτερος και ο πλέον  αξιόπιστος μάρτυρας! Τι καλύτερο; Δημοσιογράφος στην Ελευθεροτυπία. Δεν θα πω τίποτα για τον κύριο γιατί απλά δεν χρειάζεται και υπάρχουν και μαζί του ανοιχτές δικαστικές εκκρεμότητες οπότε δεν θα σε βοηθήσω πολύ εσένα όμως η παρουσία του και μαρτυρία του εσένα  θα σε βοηθήσει πολύ! Θα σου φανεί χρησιμότατος! Ξέρω που σου λέω.
8.       Σερέτης Διονύσης. Δεν ξέρω αν θα δεχθεί, αλλά σίγουρα μπορεί να έρθει να καταθέσει όσα του έχουμε σούρει για τον ρόλο του στις εκλογές του 2010 και στο συνέδριο του 2007. α! μιας και είπα συνέδριο 2007 άκουγα προχτές την συνομιλία μας όταν ήρθαμε στο γραφείο σου με τον Δημήτρη Δημητρίου και έσκασα στα γέλια με όσα έλεγες και όσα έκανες μετά… να δεις τι γέλια θα κάνει ο κόσμος και ο δικαστής όταν θα σε ακούει… και πούσαι μη το ψάχνεις ο νόμος με καλύπτει πλήρως γιατί είναι συνομιλίες στις οποίες συμμετείχα και εγώ και όφειλα να προστατεύω τον εαυτό μου, σκέψου  και να μην είχα όσα έχω στα αρχεία μου τι θα γινότανε.

9.       Έλλη Μελέμη. Ξέρεις αυτή η δικηγορίνα  που όταν με κάλεσες τον Απρίλιο του  2009 στο γραφείο σου ζητούσες στοιχεία εις βάρος της επειδή ήθελες να ξεσκίσεις τον Γαλάτουλα που την είχε στην Νομαρχιακή… και άλλα φαιδρά που έλεγες τότε.   Αυτή ναι μάλιστα! Να την πάρεις!  Είναι καλή!  Nα την πάρεις είναι και δικηγόρος με δίπλωμα!  Μόνο που δεν ξέρω αν θα την βρεις εύκαιρη  γιατί έχει τα δικά της προβλήματα με την «αυτοκτονία» του συζύγου της  άτυχου 36χρονου Παντελή Παπαδόπουλου… υπόθεση θολή και σκοτεινή που ακόμα την ψάχνουν οι συγγενείς του παιδιού…   αν και η εν λόγω κυρία, για την οποία είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει ότι είναι άκρως επικίνδυνη λόγω ψυχοπαθολογικών προβλημάτων που την ταλαιπωρούν από πολλά χρόνια και πολύ πριν το 2007 μέχρι και το περίεργα μοιραίο "ατύχημα" της 3ης Ιουνίου 2011...  όταν  ακούσει πως την θες για μάρτυρα και δικηγόρο -δεν θα την πληρώσεις κιόλας - εις βάρος μου θα έρθει τρέχοντας… 
ξέρω που σου λέω… Το μίσος και ο κοινός εχθρός ενώνει.   

Για τον ΜΙΚΡΟ ΑΣΒΟ και την μεταφορά ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
η συνέχεια στις αποκαλύψεις, που έχουμε προαναγγείλει,  μόλις γυρίσει όλος ο καλός ο κόσμος σε Νέα Υόρκη και Ελλάδα από διακοπές.  Μη πάει και χαμένη τόση δουλειά και τόσος κόπος.. ε; αμαρτία από το Θεό είναι τόση δουλειά κάνουμε εδώ και 10 χρόνια... και είπαμε σε δόσεις...σα το μαρτύριο της σταγόνας... Μη τα βγάλουμε και όλα με μιας... Αυτά και να είσαι πάντα καλά γερός και δυνατός!
Α!  και περαστικά στην Νομική την σύζυγο σου.
υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου