Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τα 100 πιο hot κορίτισα(και τι κορίτσια) του πλανήτη ειδικά για εσάς αφιερωμένα εξαιρετικά

Λοιπόν παιδιά επειδή παρατράβηξε με την  σπαρίλα που μας είχε πιάσει για αρχή και ζέσταμα  σας δίνουμε μια "πρόγευση" για του τι θα επακολουθήσει... με τα 100 πιο hot κορίτσια του πλαντήτη, και τι κορίτσια έ Γαλάτουλα λιγούρη (παπούδια για να δείτε καλά ανοίξετε τα γκαϊδά σας και κάντε ΚΛΙΚ στην φωτογραφία για να δείτε και τα υπόλοιπα κορίτσια του COMPLEX! Εσείς πάντως προετοιμαστείτε για καυτές νύχτες και ζεμαστιστές καραζεματιστές ημέρες! και για να μη σας κρατούμε σε μεγάλη αγωνία πάρτε και ένα νέο πριν το δείτε στα μούτρα σας και πάθετε ένα κάτι.

@Φωνάζει λέει ο Δημήτρης Καστανάς παίρνει τηλέφωνα στην Νέα Δημοκρατία(στο κόμμα) σε βουλευτές σε πολιτευτές σε φίλους και πρώην  ωχτρούς  θέλει και αυτός θέση στο νέο κόμμα που ετοιμάζεται εδώ στην Νέα Υόρκη για να υποστηρίξει τον  Πέτρο Γαλάτουλα που του έβαλε την κορδέλα! και τον έκανε τελετάρχιδα! Πρόσεχε μόνο μη σε πνίξει αυτή η κορδέλα γιατί είχες που είχες παραπέσει στην συνήδειση και στα μάτια της ομογένειας τώρα έγλειψες(Τους Γαλάτουλα και Τσεκερίδη αυτούς που έβριζες χρόνια τον ένα τον έλεγες  Αλβανό και αγράμματο βομιάρη ή θες να σου παίξουμε και το ηχητικό θα το παίξουμε και αυτό στην ώρα του, και τον άλλο του την είχες φυλαγμένη για χρόνια επειδή σου πήρε το μικρόφωνο από τα χέρια και τις δεν του είχες ρίξει του Πόντιου) έφτυσες λοιπόν για τα καλά εκεί που χρόνια  έφτυνες ροχάλες (και τι ροχάλες από εκείνες γεμάτες βρομιά που πτύεις κάτω βρομιάρη και βρομάει ο κόσμος από την μπόχα) και μετά πήγες και τους  έγλειεψες τρομάρα σου! Αμ καλά σου έκανε και ο Κρίστοφερ και οι άλλοι στην παρέλαση που σε ξευτήλισαν! Ο Κρίστοφερ -το λέει η καρδιά του και φορά παντελόνια σε άφησε τελαυταίο στο Hilton και έχασες τα λόγια και τα λογικά σου δεν ήξερες τι έλεγες και για αυτό κάθησες σα χαμένος κάτω) και το κάζο  στην παρέλαση συνεχίστηκε  σε έδιωξαν μπροστά με το τουτού να παρελαύνεις μόνος και έρημος και να χαιρετάς! Ποιον χεραίταγες τρομάρα σου; Αφού ούτε δεξιά ούτε ζερβά ήταν κανείς εσύ χαιρέταγες.  Δημητράκη και μη ξεχνιώματσε να σε δω τι θα πεις στο δικαστήριο! Τι θα πεις και που θα βρεις να αποδείξεις τις μπούρδες και τις αερολογίες σου! Άντε να σε δούμε! Και μέχρι τότε εμείς θα σου δώσουμε την ευκαιρία να κάνεις και εσύ μια μύνηση αν μπορείς. Ξέρεις λέμε για εκείνη την έρευνα με τα καλά έργα τις ημέρες και τον βίον της πολιτείας σου με όσα έκανες και όσα βοά η Ομογένεια για τα σένα! Εμείς κάτι απορίες έχουμε και αυτές θα βγάλουμε να ρωτήξουμε! Όχι τίποτα κακό σαν εκείνο με τη γυναίκα του χασάπη που στρίμωξες  στο ανσασέρ... όχι αυτό δε θα στο βγάλουμε! Α πα πα ντροπής πράγματα! Αλλά έχουν γνώσι οι φύλακες... Δημητράκη... έχουν γνώσι... όταν παρακάλαγες να σωθείς με το δικαστήριο του Θανάση Κουρτέση ήταν καλά τότε που έλεγες "και ἁπό μένα ότι θες ζήτα ότι θες" αμ τι να το κάνεις τότε που μπορούσα δεν σου ζητήσαμε να μας δώσεις με στοιχεία όσα έλεγες για τον Λυκομήτρο παρά κάτσαμε και πληρώσαμε τόσα χρήματα (δανεικά μη φαντασττείτε ότι υπάρχουν και πλακώσετε ούλοι να ζητάτε γιατί σας έχουμε ικναούς) για να πάρουμε τους φακέλους από την πολιτεία της Φλόριδας ακόμα σκανάρουμε να φανταστείς όταν έχουμε όρεξη και όποτε σκανάρουμε κανά δυο τρία εγγραφάκια έτσι για να κόνουμε το αίμα στο φιλαράκι σου... αν καθόμασταν να σκανάρουμε όσα ήρθαν στα χέρια μας-και για σένα όχι μόνο για δαύτον -δεν θα κάναμε άλλη δουλειά! Εμείς τα έχουμε αχρειάστα να ειναι και όλα στην ώρα τους... έχουμε ακόμα δρόμο μπορστά μας..  

@Καλή επιτυχία στον "φιλο" Θανάση Τσίτσα στο νέο προσυμφωνημένο ξεκίνημα του στην ΤV του ΑΝΤ1 από 1ης Οκτωβρίου. Ναι αντικαθιστά τον παλιό και καλό -δεν τον φτάνεις μεγάααααααααλεεεεεεεε με τίποτα όπως και κανέναν άλλο Αθάνασιο Έλλι ξέρετε αυτόν που πήγε να του φάει την θέση στο ΑΠΕ αλλά τον πρόλαβε άλλος...
@Θανασάκη Τσίτσα  οι βουτιές στον Αστέρα της Βουλιαγμένης καλές; Κατά τ άλλα μέσα στην κλάψα ο Θανασάκης για να πάρει την θέση στον ΑΝΤ1...άντε καλή επιτυχία βρε!
@...και μιας και σας έβαλα στα βαθιά(...) κολωπιλάλα έχει πιάσει τον Πέτρο Γαλάτουλα! Τρέχει και δεν φτάνει αμ δε! Τέλειωσες Γαλάτουλα! Στον είπανε μια στο είπανε δυο στο είπανε χίλιες δέκα δυο από το κόμμα εσύ δε λές να το πάρεις στα σοβαρά και τρέχεις να μαζέψεις ψηφαλάκια! τρέχα μέχρι να σου βγει η γλώσσα, πάρε μαζί σου και τον φίλο σου τον Καστανά αυτόν που σε έλεγε και Αλαβανό (τι ρατσιστής και αυτό το μούτρο)  και τρεχάτε ποδαράκια μου! Μόνο προσέξετε μη πατήσετε την κορδέλα του Τελετάρχιδα! Ε ρε γέλια! Και πούσαι ακόμα! Δεν είδες τίποτα! Βλαμένε! Ε Να σου βάλω και το αγαπημένο σου δεν μπορώ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ!
  
@ παιδάκια έχω και άλλα νέα ακόμα δεν μάθατε ΤΙΠΟΤΑ!
@έγιναν πράματα και θἀματα όλο το καλοκαίρι!
@σας λέεω βεβαίως βεβαίως θα πέσει πολύ γέλιο!
@καλώς ήλθες και Ντίνο Ράλλη και κοίτα μη σε παραμυθάζει εκείνος ο γεροπαραλυμένος χαπάκιας αυτός άλλα λέει το πρωί άλλα σκέφεται άλλα κάνει και άλλα θέλει να πει`!
@ Ο ο Νικολάκης ο Θρύλος της Ομογένειας ντε δε λέει να ματάρθει κάνει μακροβούτια! Αμ που θα πάει θα έρθει δεν θα έρθει έχει να δει και τούτο το παιδί εκπλήξεις! Άκου λέει ατύχημα... Ξέρετε εκείνο το ξεχασμένο έξω από την Ομοσπονδία έπεσε λέει και έσπασε το πόδιο το ΚΑΝΕΝΑΣ! Αλλά τα 25.000$ τα βουτήξανε! Ε ρε γλέντια! Γλέντια! Γλέντια!
@μωρέ έχουμε φυλαγμένα για την γούνα σας γουνάκια να δουν και να ακούσουν τα αυτάκι σας! ΥΠΟΜΟΝΗ ένα βουνό είναι μαζεμένα τα news και τα ξεδιαλέγουμε! Να νγάλουμε πρώτα τα καλά και μετά έρχονται και τα άλλα τα μεγάλα...και οι αποκαλύψεις.
@Βλαμένε γερόλυκε Μη θαρείς πως ξεχάσαμε την ερώτηση σου αν έχουμε αποδείξεις για τις φυλακές και τις βρομιές που έκανε και για αυτό έκταστες στην  μπουρού! Περιμένε και θα δεις από τον Ιούνιο στη φυλάμε την έκπληξη αλλά στην ώρα της... Μη ξεσαλώσεις πάλι... γιαυτό έσω έτοιμος θα πάθεις ένα σοκ! Εμείς πάντως προειδοποιήσαμε!
@λοιπόν παιδιά γει χαρά νταν και τα κουκιά μπαγλάν!
@εις αύριον τα σπουδαία.
@σήμερις μια πρόγευση δώκαμε έτσι να μη φωνασκείτε!
@Εσύ Απόστολε στην ώρα σου μη παραπονιέσαι! Ουκ ολίγα τα ράματα. Γουνάκι κανονικό.
@Μωρέ έχετε να δείτε εκπλήξεις! Όλες δικές σας είναι! άντε γειααααααααααααα

@α και για να μη σας αφήνω παραπονεμένους πάρτε και την αγαπημένη μου











@και επειδή επανάληψη ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ πάρτε και αυτά! 
Είναι τα πλέον δημοφιλή στο διαδίκτυο! Χτύπησαν 1000αδες χτυπήματα!
@ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ! σας υπενθυμίζουμε και τη  μεγάλη έρευνα ΥΠΕΡ ΠΑΡΑΓΩΓΉ για τον "φίλο" Γιώργο Λυκομήτρο -ᾱν και λίγο πολυκαιρισμένη από τότε ναααααααααααα ένας μεγάλος φάκελος - επειδή μας το ζητήσατε για αυτό το παίζουμε στην επόμενη θα σας παίξουμε ένα ακόμα καλύτερο που έχει εοτιμαστεί για την  περίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου