Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ένα καλό πήγαν να κάνουν και...την έκαναν πάλι την... απάτη και την πλαστογραφία τους!

Κακό ξεκίνημα φαίνεται πως  κάνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης -και μάλιστα σε ένα μείζον για την ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ θέμα- το οποίο ΔΣ φαίνεται να παρασύρεται σε επικύνδυνα μονοπάτια ακροβατώντας μεταξύ νομιμότητας, νομότυπου και παρανομίας και στο οποίο τους παρασύρει αφενός η ανευθυνότητα και αφετέρου ο γνωστός πια στην επικράτεια των ΗΠΑ αλλά και στην Ελλάδα για τα σκάνδαλα που έχει πρωταγωνιστήσει είτε ως κομματάρχης της Νέας Δημοκρατίας στις ΗΠΑ, είτε πολύ περισσότερο ως μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ κ. Πέτρος Γαλάτουλας εις βάρος του οποίου -υποτίθεται από τον Μαίο- διενεργείται έρευνα στο εσωτερικό της ΝΥ από κομματικά όργνα για τις εις βάρος του βαρύτατες καταγγελίες . ...και ύστερα τους φταίμε εμείς που τα βγάζουμε όλα στην φόρα!... Την έκαναν πάλι την απερισκεψία και την ζημιά τους... Μόνο που αν τους πιάσουν κάποιος θα βρεθεί πίσω από τα κάγγελα και ο οργανισμός θα κλείσει-κάποτε έτσι και αλλιώς με αυτά που γίνονται... Τι έκαναν; καραμπινάτη πλαστογραφία! για καλό βέβαια... Αυτό έκαναν πλαστογραφία! Και ιδού οι αποδείξεις τα στοιχεία και τα ντουκουμέντα! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ ΣΕ παλαιότερο ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ 10ΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ! μια εντελώς διαφορετική (στα γρήγορα και στο πόδι) υπογραφή!  
ΔΗΛΑΔΗ με απλα λόγια!  Σε δημόσιο έγγραφο που απευθύνεται μάλιστα προς τις Αμερικανικές αρχές και για ένα τόσο σοβαρό θέμα, έπιασαν και πλαστογράφησαν την υπογραφή του  Γενικού Γραμματέα της ομοσπονδίας  Πέτρου Γαλάτουλα-με την άδεια του βεβαίως βεβαίως του Π.Γ- αλλά πλαστογράφησαν!


Μόνο που έτσι με αυτά τα "παπατζιλίκια" (όπως ορθώς χαρατκήρισε τις "μεθόδους και πρακτικές Γαλάτουλα" ο ομογενής κ. Βασίλειος Μπερτζίκης  που τον κατήγγειλε και τον ξεσκέπασε) αυτές  τις ανευθυνότητες του κ. Γαλάτουλα κινδυνεύει να  τις πληρώνει όλοκληρο το ΔΣ το οποιο εκτίθεται ανεπανώρθωτα! Και αυτή είναι η αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι! Είτε "διαψεύσουν" είτε αγνοήσουν, είτε παραποιήσουν την αλήθεια και τα γεγονότα μόνο που τα ντοκουμέντα είναι ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ!  Γιατί αν δεν έλεγε ο ίδιος ο κ. Γαλάτουλας  "βάλτε την υπογραφή μου" με την γνωστή ανευθυνότητα που τον διακρίνει και για την οποία έχει καταγγελθεί - εκτίθενται σοβαρότατα σε κίνδυνο όχι μόνον η ίδια η ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων-έναντι της πολιτείας της ΝΥ και των ομοσπονδακών αρχών-  αλλά και οι έντιμοι και  σοβαροί άνθρωποι όπως αυτοί που αποτελούν το παρόν νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο τουυ οργανισμού  με πρώτο τον ίδιο τον Πρόεδρο Ηλία Τσεκερίδη για την εντιμότητα και το ήθος του οποίου ουδείς έχει αμφιβάλει στα χρόνια που προσφέρει στα δημόσια και στα κοινά τουναντίον μόνον εύσημα και απαράσημα έχει στο ενεργητικό του,  και τον αντιπρόεδρο Κωσταντή Λαμπράκη για τον οποίο ισχύουν τα ίδια και ακόμα μεγαλύτερα εύσημα για το ήθος και την εντιμότητα του,  αλλά το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα επιφανή μέλη του ΔΣ και της Ελληνικής Κοινότητας όπως ο ιατρός ΔΡ. Φροίξος Γούσης, ο πρώην πρόεδρος δικηγόρος  κ.Δημήτριος Καλαμαράς ο οποίος όμως έχει αγκαίρως ζητήσει  ειδική έρευνα για τον κ., Πέτρο Γαλάτουλα για άλλες ακόμα σοβαρότερες  καταγγελίες και υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος του και  έχει επιστήσει την απόλυτη προσοχή τρυ νέου ΔΣ  στις ενέργεεις του κ. Γαλάτουλα στον φάκελο που παρέδωσε στις 7 Ιουλίου προς τον νέο πρόεδρο Ηλία Τσεκερίδη  , τον κ. Θανάση Αρώνη, τον κ. Κώστα  Τομόπουλο και όλων όσων μετέχουν  μηδενός εξαιρουμένου στο παρόν  ΔΣ.  Προσωπικότητες ένας και ένας με σοβαρότητα και κύρος στην ελληνική κοινότητα και με προσφορά  που αν μη τι άλλο με αυτές τις ενέργειες θα έπρεπε να θίγονται και να προσβάλονται αφού και οι ίδιοι  με αυτές τις πρακτικές και τις μεθόδους Γαλάτουλα-ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΆΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΤΟΛΜΟΥΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!- εκτίθενται σε μεγάλο κίνδυνο.!  


Ένα καλό πήγαν να κάνουν με την επιστολή  διαμαρτυρίας που έστειλαν προς τις Αμερικανικές Αρχές  για το ζήτημα του Αγίου Νικολάου -και ολίγον καθυστερημένα και αφού προηγήθηκε η έκκλησση από εκείνον που μισούν όσο τίποτα άλλο- και πάνω στην πρεμούρα τους...την έκαναν την  λαδιά τους...έπιασαν και έβαλαν την υπογραφή του Πέτρου Γαλάτουλα -με την συνέναιση και έγκριση του βέβαια ούτε λόγος να γίνεται - αλλά η απάτη δεν παύει να είναι απάτη! Πλαστογραφία που διώκεται ποινικά!  Αυτό είναι κανονική πλαστογραφία! Είτε από κεκτημένη ταχύτητα να προλάβουν μη τους προλάβει άλλος στην έστω και θετική αντίδραση και μπράβο και συχαρητήρια...-αυτά είναι τα καλά του θεμιτού καλώς εννούμενου ανταγωνισμού έστω και αν το κίνητρο είναι ιδιοτελές έναντι κάποιου άλλου...και ο νοών νοείτω...- Είτε επειδή δεν γνωρίζουν ότι ποτέ(!),  όχι μόνον σε δημόσια έγγραφα αλλά και σε ιδιωτικά συμφωνητικά ή άλλα κείμενα ποτέ δεν μπορείς να βάζεις εσύ-ή ο  οποιος δήποτε άλλος- την υπογραφή -μονογραφή - κάποιου άλλου! χωρίς την νόμη διαδικασία!  Είτε το θέλουν είτε όχι από την στιγμή που δεν είναι η υπογραφή αυτού που φέρει το όνομα αυτού που υποτίθεται υπογράφει αυτό λέγεται και είναι πλαστογραφία. Τι θα έπρεπε να κάνουν και τι είθιστε; Να υπογράψει ο αντ αυτού και θα μπορούσε να φαίνεται και το όνομα και του κ. Γαλάτουλα -μιας μόνο αυτό κοιτά την βιτρίνα και όχι την ουσία-  ή επόμενος τη τάξη και την ιεραρχία σύμφωνα με το καταστατικό και τους νόμους της Πολιτείας,   και όχι έτσι ελαφρά τη καρδία πιάνεις ΕΣΥ -και ξερείς πολύ καλά ποιος είσαι...- και βάζεις την υπογραφή κάποιου άλλου έστω και αν σου έχει δώσει τηλεφωνική έγκριση, αν και ο Γαλάτουλας το συνθίζει αυτό...το κόλπο..όπου νομίζει ότι καίει το ζήτημα βάζει άλλους να υπογράφουν αντ αυτού...πάλιωσε πια το κόλπο του και τον έμαθαν όλοι στην ομογένεια... και μετά αν θέλει τα "γυρίζει" ως σηνήθως...  

Όμως το ζητούμενο Κύριε  Πρόεδρε και Αξιότιμε Φίλτατε Ηλία Τσεκερίδη είναι η νομιμότητα...και όχι το νομότυπο,  η νομιμοφάνεια και η σοβαροφάνεια...Αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά πράττεις τα νόμιμα έστω και αν δεν αρέσει στον "κύριο" Γαλάτουλα που θέλει -λόγω κόμπλεξ κατωτερτητας, ανασφάλειας,  έλειψη αξιοκρατίας και μόρφωσης πνευματικού  επιπέδου- να φαίνεται παντού ο ίδιος, το όνομα και η υπογραφή του έστω και αν η υπογραφή είναι πλαστή! Λοιπόν σοβαρευτείτε εκεί μέσα! Αν θέλετε να σας λάβουν σοβαρά υπόψη τους όχι μόνο οι αμερικανικές αρχές αλλά και στην γεννέτειρα που σας έχουν πάρει χαμπάρι εδώ και μια 10ετια.

Με τέτοια τερτύπια της στιγμής και ανευθυνότητες χάνετε την αξιοπιστία σας! Ένας σοβαρός Nonproft οργανισμός, και μάλιστα μεγάλος όπως αρέσκεστε να αυτοαποκαλείστε, δεν προβαίνει σε καμία παραναμία έστω και αν είναι προς όφελος της Ελληνικής κοινότητας και των φορέων που εκπροσωπείς γιατί ουέ και αλοίμονο αν κάθε φορά που έχουμε δίκιο για να το κερδίσουμε κάνουμε και μια μικρή (ή μεγάλη) απάτη και παρανομία.

Αν -λέω αν- κάποιος τώρα σας καταγγείλει όχι μόνο για παραβιάση του  καταστατικού αλλά και των νόμων της πολιτείας μετά από αυτή την αποκάλυψη που κάνει σήμερα το blog θα φταίαι αυτός που κάνει την καταγγελία ή εμείς που απαοκαλύψαμε την καραμπινάτη  απάτη με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα! Τι θα έπρεπε να γίνει το ξέρετε πολύ καλά! Για να μπει η υπογραφή κάποιου έστω και αντ αυτού υπάρχει η νόμιμη οδός και οφείλατε να την γνωρίζατε.. υπάρχει σχετικό άρθρο στο καταστατικό σας για το ποιος υπογράφει όταν κωλύεται  το αρμόδιο μέλος του ΔΣ που με βάση το καταστατικό οφείλει να υπογράφει ένα δημόσιο  εξερχόμενο έγγραφο. Η γυναίκα του Καίσαρως δεν πρέπει να φαίνεται τίμια πρέπει και να είναι τίμια! έλεγαν και αυτό ισχύει και σε αυτή την περίπτωση(σας).  Δυστυχώς όμως  δεν είναι η πρώτη φορά όμως που συμβαίνουν όλα αυτά στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ, έναν οργανισμό που εδώ και μια 15ετια έχει φθαρεί από τα εσωτερικά σκάνδαλα, τις εκτέρωθεν ένθεν κακείθεν ύβρεις, τις  δίκες και τις  αγωγές μεταξύ των στελεχών του,   τις ίντριγκες, τις δολοπλοκίες, την παρανομία, την κακοδιοίκηση, τις οικονομικές ατασθαλίες και που δυστυχώς  έχει πια παράδοση στην παρανομίες... Παρανομίες που αφορούν  όχι μόνον το καταστατικό του οργανσιμού και των νόμων της πολιτείας { την μια αποκρύπτονται αποφάσεις -υπαρκτές ή όχι αυτό είναι άλλο ζήτημα- την άλλη(επί Διαμαντίδη)  χάνονται αποφάσεις και καταγγελίες  ή αλοιώνονται πρακτικά  και ένα σωρό άλλες παρανομίες και παρατυπίες που αν αρχίσουμε να τις απαριθμούμε θα έχουμε άλλα ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα} αλλά και παραβάσεις μεταξύ των μελών του.     Ας ευχηθούμε ότι και αυτή η καραμπινάτη απάτη και παρανομία δεν θα περάσει απαρατήρητη ή θα ταφεί και αυτή ωσάν να μην έγινε τίποτα απολύτως...  Ευχόμαστε ότι θα βρεθεί και κάποιος από τα 20 υπόλοιπα μέλη του ΔΣ   σοβαρά και υπεύθυνα  να θέσει το θέμα και την καταγγελία μας στο επόμενο ΔΣ και επιτέλους να γίνει μια ουσιαστική έρευνα όχι μόνον για αυτή την καταγγελία μας αλλά για όλα όσα από το παρελθόν έχει καταγγελθεί ο κ. Γαλάτουλας ότι έχει διαπράξει σωρεία παρανομιών και παρατυπιών με την ανοχή βεβαίως -και σε ορισμένες περιπτώσεις την συγκάληψη- και την συνενοχή άλλων μελών του ΔΣ. Μακάρι ο κύριος Τσεκρίδης να αποδειχτεί ο καλύτερος πρόεδρος όλων των εποχών της Ομοσπονδίας, το ήθος και η εντιμότητα του μάλλον δεν του αφήνει και πολλά περιθώρεια από το να φέρει το θέμα στο ΔΣ και να ζητήσει να διενεργηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος της καταγγελίας μας. Ειδάλως,  η μέχρι τώρα  πρακτική  να "καταγγέλωνται" ή να "καταδικάζονται" ανώνυμα και χωρίς στοιχεία ή ακόμα χειρότερα με διαστρεβλωμένα  και παραποιημένα δεδομένα-θα επανέλθουμε σε αυτό το ζήτημα και θα ακολουθήσουν ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-   οι δημοσιογράφοι που αποκαλύπτουν με στοιχεία, αδιάσειστες αποδείξεις  και αδιάψευστα  ντοκουμέντα την κάθε είδους  παρανομία,  σήψη, παρατυπίες, όλα τα κακώς κείμενα και υποκείμενα,    και την κακώς ενοούμενη συμπεριφορά μελών της ομοσπονδίας,   τελικά μάλλον απαξιώνει συνολικά τον θεσμό γιατί αυτό που μένει στον κόσμο  και στην κοινή γνώμη της ομογένειας και κάθε συντεταγμένης κοινωνίας τώρα πια με την πληθώρα των ΜΜΕ στο διαδίκτυο -γιατί ως γνωστόν κυκλοφρούν λογής λογής απατεώνες υπόδικοι και κατάδικοι που αυτοπροσδιορίζονται ή δηλώνουν δημοσιογράφοι ή σχολιαστές με δικά τους πρoσωπικά BLOG και site -  είναι το στοιχείο ως  απόδειξη  για αυτά που παρουσιάζονται, πρέπει να "δένουν" με  το ντοκουμέντο που δημοσιοποιείται! Και εδώ τα στοιχεία οι αποδείξεις και τα ντοκουμέντα είναι αδιάψευστα! Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και εκ του μη όντως... 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: και μακάρι να διαψευστούμε και αυτή η υπόθεση ούτε καν θα απασχολήσει το ΔΣ θα θαυτεί ή ακόμα χειρότερα θα παρουσιαστεί ως "νόμιμη πράξη" και πάλι -για άλλη μια  φορά - θα ευθύνεται ο δημοσιογράφος και θα καταγγέλεται και θα καταδικάζεται  ως λασπολόγος.. Δηλαδή; "Τι είχες Γιάννη ; Τι είχα πάντα..." που λέει και ο σοφός λαός μας... ίδωμεν. Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν και εκπλήξεις...που έρχονται...

Η ΣΥΝΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΣΒΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου