Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Λυκομητριάδα ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ


@ και τώρα τι λές βρε Κουτσομήτρο όπως σε λέει και το κολλητάρι σου ο Γαλάτουλας; που θα τρέξεις να κρυφτείς; Γιωργάρα τρέχα τώρα και ζήτα υποστήριξη σε όλους αυτούς τους καλοθελητές που σου γέμισαν το ξεροκέφαλο με ψευτιές και αποκούτιανες...
@τρέχα τώρα να τον υπερασπίζεις και να τον γλείφεις επειδή σας ενώνει ο κοινός εχθρός τώρα που θα τρέχει να δώσει λόγο στην Ελληνική δικαιοσύνη!
@αχ γεροΛύκε ξεκούτιανες μωρέεεε!
@ ποιος σου είπε να τα βάλεις με τον ΑΣΒΟ; ποιος μωρέ; πήγες για μαλλί και βήκε κουρούπ!
@αλλά εσύ είσαι άνδρας! παληκάρι! που ξέρει να "καθαρίζει" τις δουλειές του με ξύλο σε ανηπεράσπιστες γυναίκες! Ου να χαθείς ανδρίκελο! Ανθρωποειδές! Αδίστακτε παρανοϊκε! Δύσμοιρε άνθρωπε!
@τολμάς και πιάνεις στο βρωμόστομα σου ανθρώπους που σε έχουν ευεργετήσει πολλαπλώς!
@Και καλά που βρέθηκε κάποιος και σου έδωσε το "μάθημα" σου αποκαλύπτοντας τις βρωμιές και το κόλπα σου αλλιώς θα συνέχιζες ανενόχλητος την συστηματική διαβολή και τα ψεύδη σου!
@τρέχα τώρα στον Γαλάτουλα και την "δικηγόρο" να σε βοηθείσουν και να σε στηρίξουν!
@έχεις ακόμα να φάς κάτι ξεγυρισμένες αποκαλύψεις που θα ψάχνεσαι...Να δω τι θα λες με τα υπόλοιπα συντριπτικά στοιχεία εις βάρος σου; ΄κατακαημένε Λυκομήτρο να πατάς μόνο μέχρι εκεί που μπορείς!
@θες πολλά ακόμα καρύδια να φας για να αγγίξεις στο βρωμόστομα σου δημοσιογράφους με επιτυχίες σα του ΑΣΒΟΥ όπως τον αποκαλείς!
@τηλεφωνείς και εκβιάζεις ανθρώπους που μιλάνε και νομίζεις ότι κάτι θα κάνεις; αχ τόχασες κακομοίρη μου! τόχασες και δεν ξέρεις τι να κάνεις.
@τρέχα στον γεροΔιαμαντίδη-που έβριζες χυδαία- να σου στείλει κανά 100αρικο!
@η εταιρία που διαφημίζεις στο site και σου τα σκάει ο παππούς που έβριζες τώρα τι είναι; @Είναι καλός τώρα ο Διαμαντίδης; ε! ρε σκουπόξυλο που θές εσύ και οι όμοιοι σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου