Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Επανέρχεται ο "μικρός ασβός" δυνατός γερός δριμύτερος και προ πάντων αποκαλυπτικός!!!

@Επειδή γνωρίζω πόσο πολύ σας έλειψα πάρτε μια ανάσα δροσιάς εν μέσω καύσωνα- και εδώ στην ΝΥ αλλά και στην Ελλάδα- το αποφάσισα και ναί θα επανέλθω δριμύτερος!! 
@Με αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν το διεφθαρμενένο σύστημα των δήθεν της "οργανωμένης και της ανοργάνωτης ομογένειας"! 
@ Θα μιλήσουμε για τα κατορθώματα των γνωστών λαμογίων... 
@Λαμόγια που άγονται φέρονται... και περιφέρονται από Αθήνα, την  Νέα Υόρκη και τούμπαλιν... 
@Θα γίνει πάλι το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΧΑΜΟΣ! ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ! και ξέρετε πολύ καλά ότι εδώ όταν γράφουμε και αποκαλύπτουμε (εννοώ όλα τα παιδάκια της ομάδος όχι μόνος μου α πα πα φωτιά και πιπεριά στο στόμα) όλοι μαζί ως ομάδα!
@Λοιπόν επειδή αρκετά σας άφησα παραπονεμένους ο μικρός ΑΣΒΟΣ έχει τόσα πολλά νέα που θα έχετε να σχολιάζετε για ημέρες πολλές σε όλη την Αμερικανική ήπειρο!
@όσο για το μικρό χωριό της Αστόριας ε! εκεί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος! 
@θα πούμε για τα του Σικάγου και των περιχώρων πολιτειών (φλόριδας και φιλαδέλφιας) αλλά και τις απάτες γνωστού λαμογίου στην αυλή του Χόληγουντ.... Απάτη με ετικέτα! 
@Υπομονή και θα σας αποζημιώσω... και με το παραπάνω. και αυτή την φορά το εννοώ!
@Ξέρω ότι είμαι ασυνεπής. Ότι λείπω διαρκώς. Ότι δεν γράφω συνεχώς...Εδώ που τα λέμε δεν πληρώνομαι και  από κανέναν! το κέφι μου κάνω! 
@Την  βρίσκω να βλέπω όλα τα καλά παιδιά της πιάτσας, σε Αθήνα και Νέα Υόρκη,  να τρέχουν και να μη φτάνουν... 
@Ε από βδομάδας σας το υπόσχομαι! θα τρέχει πολύ κόσμος! 
@Α και δεν εννοώ μόνο από την δική μου στήλη που είναι "ελαφρώς" καυστική και χιουμοριστική αλλά και από όλα τα  άλλα δικά μας, της συνομοταξίας  ηλεκτρονικά ΜΜΕ να @εξηγούμαι για να μη πραεξηγούμαι!
@έτσι και αλλιώς το έχω πει  η στήλη δουλεύει με τους δικούς της ρυθμούς. Όταν όποτε και αν... Άλλά όταν βγαίνει έξω τσάρκα (εννοώ δημοσίως ο μικρός ασβός) σπάει πλάκα! 
@Δεν είναι που φοβάμαι, όχι! Απλά βαριέμαι να βουτώ μέσα στα σκατά που είναι βουτηγμένοι! Αρκετοί από δαύτους! Τους κουστουμαρισμένους και τους έτσι κυριλέ! 
@Μπόχα! Μεγάλη μπόχα παιδιά! Δυσοσμία! Βρόμα! Απίστευτη! Απάτη! Μαύρο χρήμα! Ψέματα! Σάρκες και αίμα! Ο ένας ξεσκίζει τον άλλο! Για ένα κομμάτι ψωμί! Κυριολεκτώ!


#οι φωτό που βάζω είναι για να τσιμπάνε τα γερούδια και παπούδια και για το οφθαλμόλουτρο που λένε να σας ανταμείβω λιγουλάκι#


@Άντε τώρα καντε καμιά βουτιά να δροσιστείτε όχι με τα πιπίνια και τα μωρά μου(τις φωτό εννοώ αυτές όλες δικές μου) ζήλεια ψώρα!  


@εγώ πάω να ρίξω μια βουτιά  στην τεραααααααααααααστια  πισίνα του Δημήτρη Καστανά...! χι χι έ ρε γέλια! 


@Λοιπόν από Δευτέρα 25 Ιουλίου '11 -μες στο κατακαλόκαιρο δηλαδή εσείς θα κάνετε βουτιές και εγώ θα δουλεύω γαμώτο(!!) για την  πάρτη σας! 


@έτσι για να έχουμε δουλειά(...)

@θα πέσουν βόμβες μεγάλες και μικρές! 


@Βόμβες κρότου λάμψης. 
@Βόμβες και αποκαλύψεις μεγατόνων! 
@Βόμβες(αμπούλες) βρόμας...Ξέρετε εκείνες τις που βρωμάνε και ζέχνουν... 
@Θα πέσουν και βόμβες κρότου λάμψης... όχι αυτό το ξανά είπα ε δε πειράζει! 
@θα πέσουν ρουκέτες και βλήματα μεγάλου βεληνεκούς... 
@Θα πέσουν βέλη και όποιον πάρουν και όπου τον πάρουν...  λοιπόν τώρα είπα πάω...γειαααααα!


και αυτή για εσάς@ Φάτε μάτια ψάρια! Αυτή δεν την ξέρω την βρήκα! Με έφτιαξε και την έβαλα! Τα άλλα, ξέρετε αυτά τα μωροπιπίνια με το ταινάκι τα ξέρω όλα! Ένα προς ένα! Τι δε με πιστεύετε! Ε θα την πατήσετε! και θα το δείτε! Φιλάκια..παντού...! Όχι σε εσάς ρε μπουμπούνες! Που πεταχτήκανε τα μάτια σας έξω! Στα μωρά μου λέω... Τα μωροπιπίνια που δροσίζονται!